6 Şubat 2014 Perşembe

Hart of Dixie - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

 Hart of Dixie dizisi komedi dizileri arasında bulunan çok sevilen dizilerden biridir. Söz konusu dizide Rachel Bilson başrolde oynamaktadır. New York’ta kendisi için uygun işi bulamayan Dr. Zoe Hart Alabama’ya taşınacaktır. Alabama’da bulunan bir kasabaya taşınan Dr. Zoe Hart’ın taşınmadan sonra hayatında pek çok değişiklik olacaktır.
Hart of Dixie adlı söz konusu dizide sınıfın birincilikle bitirmiş olan hem zeki hem de hırlı bir doktor olan Dr. Zoe Hart kalp cerrahisi üzerine uzmanlaşmak istemektedir. Ancak bu söz konusu olamamaktadır. Pek çok yerde kabul edilmeyecektir. Pek çok eşyasını toplayarak Alabama’ya gidecektir. Burda ona daha nce iş teklifinde bulunan biri ile birlikte çalışmak istemektedir.
Hart of Dixie dizisinde en çok ilginç olan şey Dr. Zoe Hart’a iş teklifinde bulunan kişinin ölmüş olduğunu ve tüm işlerin ona kaldığını öğrenmesi olacaktır. Dr. Zoe Hart burada çok farklı bir hayat ile karşılaşacaktır. Karşısına yakışıklı bir avukat çıkacak ve aynı zamanda çılgın kasabalılarla uğraşacaktır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder