6 Şubat 2014 Perşembe

H+ - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 X-Men’in yönetmeni Bryan Singer tarafından yaratılan bu dijital seri, 48 bölümden oluşuyor. Transhümanizmi konu alan hikayesi ile 8 Ağustos 2012′de Youtube üzerinden yayınlanmaya başlandı ve hayranlarının yakından takip edebildikleri interaktif gelişimi ile bambaşka bir dizi anlayışını da beraberinde getirdi.
Aslında proje 2006 yılında uzun vadeli bir fikir olarak ortaya çıktı. Çekimler 2011′de Şile’de başladı ve 29 gün içerisinde 54 farklı ülkede gerçekleştirildi. 2012 San-Diego Comic Con’da premiere tarihi açıklandı.
Dizi yakın gelecekte dünya nüfusunun üçte birinin H+ (Hplus) adı verilen implantlar kullanmasını anlatıyordu. Bu implantlar kullanıcılarının 7/24 internete bağlı olmalarını sağlıyor, ayrıca bazı sağlık risklerini de önceden yakalamaya yardımcı oluyordu.
Ta ki birileri bir virüsle saldırıya geçene kadar. H+ kullanıcılarını dakikalar içinde yok eden bu virüs saldırısından “5 dakika” evvel başlayan hikaye, ilerleyen bölümlerde ileri ve geri gidişlerle hem bu duruma nasıl gelindiğini hem de sonrasında neler yaşandığını anlatıyor.
Farklı ülkelerde gerçekleşen çekimler ve oldukça global oyuncu kadrosu ile, tek dilde çekim yapmanın da imkansız olduğu görülüyor. Bu nedenle dizinin akışında birden çok dilde diyalog bulunuyor. Gerçekçiliği %100 arttıran bu kurgu alkışı hak ediyor ve yapım ekibinin kolaya kaçmadığını ispatlıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder