6 Şubat 2014 Perşembe

Greek - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Greek, Amerika ABC Family kanalında yayınlanan bir gençlik dizisidir. Dramedi adı verilen dram, komedi türünde bir dizidir. Türkiye'de Digiturk platformunda bulunan MyMax kanalında yayınlanır.
Greek, Amerikan Üniversite hayatının önemli ve bir o kadar boş olan "fraternity-sorority", yani kardeşlik birliklerinin partilerden partilere koşan öğrencilerini anlatır. Fraternity erkek öğrencilerin oluşturduğu, Sorority ise kız öğrencilerin oluşturduğu kardeşlik birliklerine deniyor.
Rusty, ortaokul ve lise hayatını çok çalışkan ve asosyal bir öğrenci olarak geçirmiştir. Onun aksine ablası Casey ise, okulun her zaman en popüler kızlarından biri olmuştur. Rusty, tekdüze geçen bu yaşamını üniversite hayatında değiştirmeye karar verir ve bu kardeşlik birliklerinden (fraternity) birine katılır. Ancak kendisiyle aynı kampüste okuyan ve fazlasıyla popüler olan ablası, onun dünyasına adım atmak istediği için Rusty'i her fırsatta küçümser ve aşağılar. Rusty için sosyalleşmek ve bu yeni dünyada yaşayabilmek gerçekten zorlu ve bir o kadar komik bir macera olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder