6 Şubat 2014 Perşembe

Good Cop - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

BBC kanalında ekranlara gelecek olan Good Cop, Liverpool'lu genç bir polisin etrafında gelişecek. En yakın arkadaşının vahşice öldürülmesinden sonra, polisimizin hayatı tepe taklak olacak ve kendi inandığı ilkeleri sorgulamaya başlayacak.
''Bazı insanlar ölmeyi hak ediyor...'' Çıkış aşamasında Savage ismiyle lanse edilen, ancak sonrasında isim değişikliğine gidilen ve Good Cop ismini alan dizi, en iyi arkadaşı ve aynı zamanda meslektaşı Andy'nin cinayetine tanıklık eden ve bu olay sonrasında hayatı altüst olan, kariyeri ise karmaşa içine giren Liverpool'da görevli genç bir polis memuru John Paul Rocksavage üzerine odaklanıyor.
Genç polis memuru J.P. Rocksavage, yaşanan bu olayın ardından arkadaşının katillerinden intikam alma konusunda kararlı olup intikam arzusu her geçen gün artarken, inandığı her şeyi ve doğru ile yanlış arasındaki farkı da sorgulamaya başlar.
Good Cop'ın iyi polisi olarak,  Warren Brown'ı görüyoruz İlk sezonu 4 bölüm olarak planlanan Good Cop'ın yayın tarihi daha belli değil.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder