6 Şubat 2014 Perşembe

Girls - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Girls dizisi komedi ve dram türünde olan son derece ilgi çekici bir dizidir. Söz konusu dizinin hem yaratıcısı hem de oyuncusu olan Lena Dunham dizinin popüler olmasını sağlamıştır. Lena Dunham söz konusu dizide Hannah Horvath rolünü oynamaktadır. Allison Williams da Marnie Michaels karakterini canlandırmaktadır.
 Girls dizisinde hem genç olan hem de hayatlarını düzene sokmak konusunda bazı girişimlerde bulunmak isteyen kızların yaşadıkları konu edilmektedir. 20’li yaşlarda olan ve New York’ta yaşayan kahramanlarımızın başından geçen olaylar bazen sizi eğlendirecek bazen de duygusallaşmanızı sağlayacak.
Girls dizisinin başrol oyuncusu Hannah üniversiteden sonra hayatını düzene sokmaya çalışmaktadır. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Pek çok ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. Aslında daha öncesinden ekonomik sorunları olmayan Hannah anne ve babası ona desteklerini kesmek zorunda olduklarını söyledikten sonra zor durumda kalacaktır. Daha önceden New York’ta arkadaşı Marnie (Allison Willams) ile yaşarken ailesinin desteği kesildikten sonra ne yapması gerektiğine karar vermek durumunda kalacaktır. Olaylar bundan sonra değişecek ve farklı olaylar yaşanmaya başlayacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder