6 Şubat 2014 Perşembe

Happy Town - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

ABC televizyonunun yaz dönemi için başlattığı dizi projelerinden biri de Happy Town.Başrollerinde Geoff Stults,Robert Wisdom,Sam Neill,Steven Weber gibi adları tanıdık gelmeyen fakat görünce aaa bu da mı oynuyor tepkisini vereceğiniz isimler yer alıyor.
Dizimiz Minnesota'nın küçük bir kasabası olan Haplin'de geçiyor.Son derece huzurlu,mutlu,suç oranı olmayan,sakin bir kasaba burası.O kadar ki kasabanın bir diğer adı mutlu kasaba anlamına gelen Happy Town.Klasik bir Amerikan kasabasıyla karşı karşıyayız.Kasabanın içinde ufak bir ekmek fabrikası var ve çoğu kasabalı da o ekmek fabrikasında çalışıyor.Lise aşıklarının evlenip,mutlu yuva kurması gibi Amerikan klişelerini de unutmayalım.
Dizimizin başkahramanı kasaba şerifinin oğlu,babadan şerif olan Tommy var.O da bu huzurlu ve sakin kasabada baba mesleğini devam ettirmekten son derece memnun.Zira hiç suç işlenmeyen kasabada ekmek elden su gölden (mecazi değil kasabada büyük bir göl mevcut) geçinip gidiyor.
Kasabanın geçmişindeki tek gizem bir anda ortadan kaybolan 6 kasaba sakini ve Magicman diye bir efsane.Bir de tabii ki pilot bölümün hemen başında izleyeceğiniz,bu sakin kasabanın huzurunu kaçıracak olan cinayet.
Özetle Happy Town ismi ve kasabası sadece bir ironi.İçine girdikçe aslında karanlık ve garip bir sürü insanın olduğu ufak bir Amerika portresiyle karşı karşıyayız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder