6 Şubat 2014 Perşembe

Gravity - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 intihar etmeye çalışmış ve ölümden kurtulmuş insanların toplandığı bir grubun hikayesi aslında,herkes kendi deneyimlerinden diğerine ders çıkarmaya çalışıyor ama anlayan varmı şimdilik meçhul.
Robert kısa bir süre önce eşini kaybetmiştir ve hayatının anlamsız olduğuna karar vererek arabasıyla uçurumdan aşağı atlamıştır,Lily hiç bir şey hissetmediğini ve hayatının anlamsız olduğunu düşünerek kendini zehirlemiştir,İntihara meyilli insanları rehabilite grubuna katılan bu iki yeni üye birbirlerinin sorumlusu olmuşlardır ve aralarında garip bir elektriklenme başgöstermiştir.
Lily hastanedeyken cennette biriyle tanıştığını düşünecek ve rastlantısal olarak rüyasındaki adamla tanışacaktır ama maalesef pek tekin biri değildir(ki kendisi de pek tekin değil ya!)Cristian Miller sahıslardan sorumlu dedektif'tir ve intihar ile ilgili soruşturmayı devam ettirmektedir. Dizinin sürpriz oyuncusu bir çok Filmde başrol oynamış "Ving Rhames" grubun yöneticisi Dogg McFee rolunde,ilk bölümün son sahnesinde gruba çok kötü bir sürpriz hazırlayarak beni derinden etkiledi.İnsanların neden intihara meyilli olabileceklerini göstermeleri ise Dram unsurunu oluşturuyor,



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder