6 Şubat 2014 Perşembe

Hawaii Five-0 - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

 Hawaii Five-0, Amerika CBS televizyonunda yayınlanan bir polisiye drama dizisidir. 1968-80 yılları arasında aynı isimle yayınlanmış dizinin yeniden hayata geçirilmiş versiyonudur.
Dizi, Dedektif Steve McGarrett'in babasının bir cinayete kurban gitmesi sonrasında babasının katilini yakalamak için Hawaii adalarından biri olan Oahu'da ki evine dönmesiyle başlıyor. Babasının katilini bulduktan sonra Oahu valisi Steve'in adada kalmasını ve adanın özel güvenlik gücünü oluşturmasını istiyor. Bu teklifi kabul eden Steve, takımına ilk olarak babasının eskiden korumalığını da yapmış olan eski polis dedektifi Chin Ho Kelly'i alıyor. Takımına aldığı ikinci adam ise Danny Williams oluyor. Danny eşinden ayrılmış, New Jersey'de ki işini bırakmış ve çok sevdiği kızı için hiç sevmediği bu Oahu adasında kalan eski bir dedektiftir. Takımın son elemanı ise Chin Ho Kelly'nin kuzeni olan akademiden henüz mezun olmuş çaylak polis memuru Kono Kalakaua'dır.
Steve McGarrett'in takımı valinin de desteğiyle kendi kurallarına göre oynayan ve adanın kötü adamlarını yakalayan özel bir tim olmuştur.



Haven - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Haven, Amerika SyFy kanalında yayınlanan bir fantastik drama dizisidir. Dizi Stephen King'in "The Colorado Kid" adlı romanından Sam Ernst ve Jim Dunn tarafından televizyona uyarlanmıştır..
Dizi, son derece dikkatli, meraklı ve kendinden emin bir FBI ajanı olan Audrey Parker'ın sıradan bir dava için küçük ve unutulmuş bir kasaba olan Haven'a gelmesiyle başlıyor. Audrey'in kasabaya gelmesiyle garip olayları sezmesi fazla zamanını almaz. Olayların üstüne gittikçe kendini doğaüstü olayların merkezinde bulur. Kasaba halkının doğaüstü güçlerden muzdarip insanlardan oluştuğunu farkeder.



Hart of Dixie - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

 Hart of Dixie dizisi komedi dizileri arasında bulunan çok sevilen dizilerden biridir. Söz konusu dizide Rachel Bilson başrolde oynamaktadır. New York’ta kendisi için uygun işi bulamayan Dr. Zoe Hart Alabama’ya taşınacaktır. Alabama’da bulunan bir kasabaya taşınan Dr. Zoe Hart’ın taşınmadan sonra hayatında pek çok değişiklik olacaktır.
Hart of Dixie adlı söz konusu dizide sınıfın birincilikle bitirmiş olan hem zeki hem de hırlı bir doktor olan Dr. Zoe Hart kalp cerrahisi üzerine uzmanlaşmak istemektedir. Ancak bu söz konusu olamamaktadır. Pek çok yerde kabul edilmeyecektir. Pek çok eşyasını toplayarak Alabama’ya gidecektir. Burda ona daha nce iş teklifinde bulunan biri ile birlikte çalışmak istemektedir.
Hart of Dixie dizisinde en çok ilginç olan şey Dr. Zoe Hart’a iş teklifinde bulunan kişinin ölmüş olduğunu ve tüm işlerin ona kaldığını öğrenmesi olacaktır. Dr. Zoe Hart burada çok farklı bir hayat ile karşılaşacaktır. Karşısına yakışıklı bir avukat çıkacak ve aynı zamanda çılgın kasabalılarla uğraşacaktır.






Harper's Island - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Harper's Island, Amerikan CBS televizyonun da yayınlanan bir korku, macera mini dizisidir. Dizi tek sezon ve 13 bölümden oluşmaktadır.
Bir grup aile ve arkadaş, hem tatil amaçlı, hem de arkadaşları Henry Dunn ve Trish Wellington'un düğününe katılmak için bir araya gelir ve bir adaya yol alırlar. Bu ada Henry ve Abby'nin doğdukları, çocukluklarını geçirdikleri adadır. Başlarda herşey yolunda giderken bir anda tatilleri kabusa dönüşür. Misafirlerin, adanın daha önce çözümlenememiş cinayetlere konu olduğundan haberleri yoktur. Adada ki katil tek tek misafirleri öldürmeye başlayınca düğünleri kabusa döner. Dizinin her bölümünde bir veya birden çok karakter sırayla ölmekte, dizinin son bölümünde de bütün sırlar açığa çıkmaktadır.
Harper's Island, bölümler ilerledikçe artan temposu ve heyecanıyla son zamanların en çok tutulan mini dizilerinden biridir.
Yapımcılar diziyi "Scream" (Çığlık) filmi ve "And Then There We Were - Ten Little Niggers" (On Küçük Zenci) adlı Agatha Christie romanının karışımı olarak tanımlıyorlar.


Happy Town - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

ABC televizyonunun yaz dönemi için başlattığı dizi projelerinden biri de Happy Town.Başrollerinde Geoff Stults,Robert Wisdom,Sam Neill,Steven Weber gibi adları tanıdık gelmeyen fakat görünce aaa bu da mı oynuyor tepkisini vereceğiniz isimler yer alıyor.
Dizimiz Minnesota'nın küçük bir kasabası olan Haplin'de geçiyor.Son derece huzurlu,mutlu,suç oranı olmayan,sakin bir kasaba burası.O kadar ki kasabanın bir diğer adı mutlu kasaba anlamına gelen Happy Town.Klasik bir Amerikan kasabasıyla karşı karşıyayız.Kasabanın içinde ufak bir ekmek fabrikası var ve çoğu kasabalı da o ekmek fabrikasında çalışıyor.Lise aşıklarının evlenip,mutlu yuva kurması gibi Amerikan klişelerini de unutmayalım.
Dizimizin başkahramanı kasaba şerifinin oğlu,babadan şerif olan Tommy var.O da bu huzurlu ve sakin kasabada baba mesleğini devam ettirmekten son derece memnun.Zira hiç suç işlenmeyen kasabada ekmek elden su gölden (mecazi değil kasabada büyük bir göl mevcut) geçinip gidiyor.
Kasabanın geçmişindeki tek gizem bir anda ortadan kaybolan 6 kasaba sakini ve Magicman diye bir efsane.Bir de tabii ki pilot bölümün hemen başında izleyeceğiniz,bu sakin kasabanın huzurunu kaçıracak olan cinayet.
Özetle Happy Town ismi ve kasabası sadece bir ironi.İçine girdikçe aslında karanlık ve garip bir sürü insanın olduğu ufak bir Amerika portresiyle karşı karşıyayız.



Happy Endings - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Happy Endings dizisi bir Amerikan komedi dizisidir. Söz konusu dizide yüzüğü kimin alacağı merak konusudur. Aynı zamanda bir çift ayrıldığında arkadaşlarının durumunun ne olacağı çok daha önemlidir. Söz konusu dizide oynayan çiftlerden herhangi birinin ayrılması durumunda diğer arkadaşlarının hayatı da çıkmaza girecektir. Bunun sonrasında pek çok kişi kendi seçimlerini sorgulamaya başlayacaktır.
 Bir çift ayrıldığında yüzüğün kimde kalacağının bir önemi yok. Önemli olan arkadaşların kime kalacağı. Bu dizide çiftlerin ayrılığı her iki tarafın arkadaşlarını da zor durumda bırakacak ve herkesin kendi kararını sorgulamasına neden olacak. Zira her arkadaş çevresinin merkezinde olan biri vardır.
Mükemmel çift olarak görülen Dave ve Alex’in ayrılmasıyla arkadaşlar taraf seçmek zorunda kalacak, özel günler pazarlık konusu yapılacaktır. Merkezleri ayrılmış olsa da uzun süredir beraber olan arkadaş grubu bir şekilde bu durumun üstesinden gelmenin yolunu bulma çabasına girecektir. 



Hannibal - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Hannibal, 2013 Nisan ayında NBC kanalında yayınlanmaya başlamış bir drama korku dizisidir.
Hannibal, en etkileyici sinema/roman karakterlerinden biri olan psikiyatrist seri katil Dr Hannibal Lecter'ın hayatını anlatıyor. Thomas Harris'in romanından uyarlanan dizinin daha önce de sinema filmleri çekilmişti.
Will Graham, suçlu profili çıkarma uzmanı, FBI için çalışan bir ajandır. Kendine özgü düşünme tarzı ile en psikopat karakterlerle bile empati kurma yeteneğine sahiptir. Ama yakalamaya çalıştığı son katil olan Hannibal Lecter'ın zihni, Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu sebeple katili yakalamak ülkenin en iyi psikiyatristlerinden biri olan Dr Lecter ile anlaşır. Will ve Hannibal çok iyi bir ortaklık oluştururlar. Ama Will, aradığı serikatilin ortağı yaptığı Hannibal Lecter olduğunu bilmiyordur.



H+ - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 X-Men’in yönetmeni Bryan Singer tarafından yaratılan bu dijital seri, 48 bölümden oluşuyor. Transhümanizmi konu alan hikayesi ile 8 Ağustos 2012′de Youtube üzerinden yayınlanmaya başlandı ve hayranlarının yakından takip edebildikleri interaktif gelişimi ile bambaşka bir dizi anlayışını da beraberinde getirdi.
Aslında proje 2006 yılında uzun vadeli bir fikir olarak ortaya çıktı. Çekimler 2011′de Şile’de başladı ve 29 gün içerisinde 54 farklı ülkede gerçekleştirildi. 2012 San-Diego Comic Con’da premiere tarihi açıklandı.
Dizi yakın gelecekte dünya nüfusunun üçte birinin H+ (Hplus) adı verilen implantlar kullanmasını anlatıyordu. Bu implantlar kullanıcılarının 7/24 internete bağlı olmalarını sağlıyor, ayrıca bazı sağlık risklerini de önceden yakalamaya yardımcı oluyordu.
Ta ki birileri bir virüsle saldırıya geçene kadar. H+ kullanıcılarını dakikalar içinde yok eden bu virüs saldırısından “5 dakika” evvel başlayan hikaye, ilerleyen bölümlerde ileri ve geri gidişlerle hem bu duruma nasıl gelindiğini hem de sonrasında neler yaşandığını anlatıyor.
Farklı ülkelerde gerçekleşen çekimler ve oldukça global oyuncu kadrosu ile, tek dilde çekim yapmanın da imkansız olduğu görülüyor. Bu nedenle dizinin akışında birden çok dilde diyalog bulunuyor. Gerçekçiliği %100 arttıran bu kurgu alkışı hak ediyor ve yapım ekibinin kolaya kaçmadığını ispatlıyor.



Grounded for Life - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Grounded for Life, 2001 - 2003 yılları arasında FOX ve 2003 - 2005 yılları arasında da WB kanalında yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de Digiturk Comedymax ekranlarında yayınlanmıştır.
Dizi, New York'ta yaşayan üç çocuklu bir ailenin başından geçen eğlenceli ve komik olayları anlatıyor. Genç yaşta anne baba olan Sean ve Claudia, hem kendi hayatlarını hem de çocukların hayatlarını kontrol etmeye çalışıyor. Diğer yandan da evlerinden hiç çıkmayan Sean'ın sorumsuz kardeşi ve çocukların amcası Eddie ile uğraşıyorlar.
Grounded for Life, bir kez Emmy ödüllerine aday gösterilmiştir.



Ground Floor - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Scrubs ve Couger Town dizilerinin yaratıcısından Ground Floor.Ground Floor, Amerika TBS televizyonunda yayınlanan bir komedi sitcom dizisidir.
Brody, Remington Trust'ta genç ve başarılı bir bankacıdır. Jenny adlı bir kızla yaşadığı tek gecelik ilişki hayatını oldukça değiştirir. Çünkü Jenny'de aynı binada bakım bölümünde çalışmaktadır. Tek gecelik ilişkilerinden sonra tekrar bir araya gelen Brody ve Jenny'nin ilişkileri zamanla büyümeye başlar. İş ve aşk ilişkilerini dengede tutmaya çalışırlarken başlarına komik olaylar gelir. 


Greek - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Greek, Amerika ABC Family kanalında yayınlanan bir gençlik dizisidir. Dramedi adı verilen dram, komedi türünde bir dizidir. Türkiye'de Digiturk platformunda bulunan MyMax kanalında yayınlanır.
Greek, Amerikan Üniversite hayatının önemli ve bir o kadar boş olan "fraternity-sorority", yani kardeşlik birliklerinin partilerden partilere koşan öğrencilerini anlatır. Fraternity erkek öğrencilerin oluşturduğu, Sorority ise kız öğrencilerin oluşturduğu kardeşlik birliklerine deniyor.
Rusty, ortaokul ve lise hayatını çok çalışkan ve asosyal bir öğrenci olarak geçirmiştir. Onun aksine ablası Casey ise, okulun her zaman en popüler kızlarından biri olmuştur. Rusty, tekdüze geçen bu yaşamını üniversite hayatında değiştirmeye karar verir ve bu kardeşlik birliklerinden (fraternity) birine katılır. Ancak kendisiyle aynı kampüste okuyan ve fazlasıyla popüler olan ablası, onun dünyasına adım atmak istediği için Rusty'i her fırsatta küçümser ve aşağılar. Rusty için sosyalleşmek ve bu yeni dünyada yaşayabilmek gerçekten zorlu ve bir o kadar komik bir macera olacaktır.



The Good Wife - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Good Wife, Amerika CBS televizyonunda yayınlanan bir hukuki drama dizisidir. Türkiye'de de Digiturk Dizimax ekranlarında yayınlanır.
Alicia Florrick, politikacı kocası Peter ve çocuklarıyla beraber yaşayan bir ev kadınıdır. Fakat günün birinde politikacı kocası Peter'ın kamuya açık yerde bir fahişeyle yaptığı seks görüntülerinin basına sızmasıyla tüm hayatı değişir. Kocası hapise düşen Alicia'nın artık kendi ayakları üstüne durması gerekiyordur. Bunun içinde 13 yıl önce evi ve ailesi için bıraktığı avukatlığa tekrar evi ve ailesi için geri döner.
Hukuk fakültesinden eski sınıf arkadaşı Will Gardner'ın son derece prestijli hukuk şirketinde işe başlayan Alicia, çalışmadığı 13 yılın ardından tekrar avukatlık yapmaya başlar. Piyasa acımasız ve hırslı genç avukatlar ile kocasından nefret eden yargıç ve savcılarla doluyken Alicia'nın hem başarılı bir avukat olması hem de iyi bir anne ve eş olabilmesi hiçte kolay olmayacaktır.
The Good Wife, başrol oyuncusu Julianna Margulies ile 2010 yılında Altın Küre ödülünü kazanmıştır.


Gilmore Girls - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Gilmore Girls, ilk 6 sezonu The WB, son sezonu da The CW kanalında yayınlanmış bir komedi, drama dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e kanalında yayınlanmıştır.
Gilmore Girls dizisinin konusu, Stars Hollows kasabasında yaşayan Lorelai ve kızı Rory Gilmore etrafında geçiyor. Lorelai, geçmişinde yaptığı hataları kızının tekrarlamaması için çabalayan ilgili bir annedir. Rory zeki bir kız olmasına rağmen erkeklerle olan ilişki eğilimlerinde annesinin kızı olduğunu gösteriyor.
Hızlı diyaloglarıyla ilgi çeken Gilmore Girls, yayın hayatı boyunca bir Emmy Ödülü, birde Teen Choice ödülü kazanmıştır. Altın Küre'ye de aday gösterilmiştir.



Generation Kill - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Generation Kill, 2008 HBO yapımı bir savaş mini dizisidir. Bir savaş muhabiri olan Evan Wright'ın aynı isimli romanından uyarlanmıştır.
Generation Kill, Amerika'nın Irak'ı işgalini konu alan, gerçek hayatta yaşanan olayları konu alan bir savaş dizisidir. Dizi, Rolling Stone adlı bir dergi muhabiri olan Evan Wright'ın Amerikan ordusuna ait keşif birliği ile birlikte geçirdiği 21 günü tüm gerçekliğiyle anlatıyor. Olayların siyasi yönünden daha çok askerlerin savaşta yaşadıklarına, savaş hakkında ki düşüncelere, yaşadıkları sıkıntılara değinilmiş.
Dizinin en çarpıcı özelliklerinden biri de Amerikan propagandasının yapılmaması ki ordunun başarısızlıkları ve öldürülen masum siviller, çocuklar, bombalanan köyler tüm gerçekçiliğiyle anlatılıyor.
Generation Kill, konusu ve görsel efektleriyle Band of Brothers tadında başarılı bir savaş draması.


The Gates - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

The Gates, Amerika ABC televizyonunda yayınlanan bir korku gerilim dizisidir.
Dizi, Chicago'da bulunan sessiz ve planlı bir yerleşim yeri olan The Gates'te geçen doğaüstü olayları anlatıyor.
Nick Monohan, Chicago'da cinayet masası dedektifiyken The Gates polis departmanlığına şef olarak tayin olur. Ailesiyle birlikte The Gates'e taşınan Nick, başlarda son derece masum gözüken bu halkın sonradan normal olmadığını farkeder. The Gates halkı dışardan normal gözükse de içlerinde açığa çıkmaması gereken büyük sırlar barındırmaktadır. Kısacası söylemek gerekirse bu halk doğaüstü bazı yaratıklardan oluşmaktadır ve burda kendilerini toplumdan izole ederek bir hayat kurmuşlardır. Monohan ailesi ise bu doğaüstü varlıklarla yaşamak zorundadır.



Glee - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Glee, Amerika Fox kanalında yayınlanan bir müzikal, gençlik dizisidir. Dizinin yapımcılarında biri de Nip Tuck'ın yapımcısı olan Ryan Murphy olması diziyi dikkat çekici kılan etkenlerden biri olarak gösteriliyor.
Dizi, bir lisede geçiyor. Will Schuester, lise çağlarında koroda şarkı söylemiş ve büyük bir ödül kazanmış, şu anda da mezun olduğu okulda çalışan genç bir öğretmendir. Zamanında büyük işler başaran bu koro şimdi tam bir enkaz halinde olduğundan Schuester, bu koroya el atmaya karar verir ve onları eğitmeye başlar. Okulun bu kaybedenler takımı, Will Schuester sayesinde yavaş yavaş içinde ki yeteneği ortaya çıkarıp kendilerinin bile beklemediği bir şekilde popüler olmaya başlayacaktır.
Müzikal veya Komedi dalında aday gösterildi. Jane Lynch ile Chris Colfer, sırasıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında Altın Küre kazanırken Matthew Morrison ile Lea Michele de En İyi Erkek Oyuncu ile En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde aday gösterildiler. Dizi ayrıca Fox tarafından kanalın 2011 Super Bowl XLV süresi sonrasını doldurmak için tercih edildi.[2] 14 Temmuz 2011′de Glee, on iki Emmy’ye aday gösterildi ve bir sonraki yıl üçüncü sezonuyla üç kategoride adaylık elde etti.







Grimm - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Grimm, Amerika NBC kanalında yayınlanan bir fantasik drama dizisidir.
Nick Burkhardt, korkunç olay yerlerine alışık tecrübeli bir polis memurudur. Ama bir süre sonra insanların korkunç yaratıklara dönüştüğünü görmeye başlar. Bu tuhaf olaylar onu hazırlıksız yakalamış, baya korkutmaya başlamıştır. Ta ki bir akrabasının ziyaretine kadar. Akrabasından öğrendiği bir aile sırrına göre Nick'in doğaüstü yaratıklara görme yeteneği vardır ve ailesinden miras kalmıştır. İnsanlarla doğaüstü yaratıklar arasında ki dengeyi korumakla görevli bir Grimm olmuştur. Nick bir yandan mesleğini yaparken diğer yandanda doğaüstü yaratıklarla savaşmaya başlar.



Greys Anatomy - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Grey's Anatomy, Amerika ABC yapımı bir hastane drama dizisidir. Türkiye'de Dizimax ve Fox Tv kanallarında yayınlanır. Ayrıca Show Tv'de yayınlanan "Doktorlar" dizisi bu diziden esinlenerek çekilmiştir.
Dizi, stajyer doktorlar için zorlu bir ihtisas programı uygulanan Grace Hastanesi'nde geçiyor. Hastaneye stajyer olarak katılan öğrenciler Meredith, Cristina, Izzie, vs... seneler geçtikçe stajyerlikten doktorluğa terfi ediyorlar. Eğer yedi sene boyunca Grace Hastanesi'nin hastalıklı nefesini başarılı bir şekilde çekebilirlerse cerrah olmaya hak kazanacaklar.
Grey's Anatomy, doktorların stresli ve rekabet dolu iş yaşamı dışında arkadaşlıkları, aşkları ve ilişkileri, kıskançlıkları gibi sosyal hayatlarınada değiniyor. Dizi kimi zaman dramatik bir hal alırken kimi zamanda gülebiliyorsunuz, kimi zaman ise romantizm etken olabiliyor.
Yayın hayatı boyunca 2 Emmy, 2 Altın Küre kazanan Grey's Anatomy, bir çok ödüle aday olmuş, onlarcasını da kazanmıştır. Bunlardan bazıları 5 ödül aldıkları People's Choice Awards, 8 ödül aldıkları NAACP Image Awards.


Great Expectations - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Charles Dickens'ın etkileyici kitabı "Büyük Umutlar"ın BBC uyarlaması. Pip'in sürükleyici hayatının anlatıldığı bu roman 19. yüzyılda İngiltere'deki maden köylerindeki yaşama ayna tutmaktadır. Köyün madencisi olan Joe Gargery'nin çok zor şartlar altında çalıştığı yine de çok fakir olduğu romanda yansıtılmıştır. Romanda köylü ile kentli arasındaki uçurum da farkettirilmiştir. Zira bayan Havisham'ın kibirli tavırları; Estella'nın sosyeteden biriyle evlenmeyi tercih etmesi zamanın toplum yapısını açıklamaya yetmektedir. Yazar para hırsı ve ayrımcılık üzerine kurulu toplum düzenine göndermelerde bulunur.
Kitaptaki kahramanlar: Garip bir mirasa konarak Londra'ya gidip 'Beyefendi' konumuna gelen köylü genç Pip, eski tragedyalardaki öç ve kahır tanrıçalarını andıran Bayan Havisham, onun evlatlığı ve kurbanı güzel Estella, dalkavuk ruhlu, iki yüzlü Pumblechook Amca, eli maşalı Abla, bataklıkların korkulu düşü katil Magwitch, ünlü olduğu kadar tuhaf huylu avukat Jaggers, genç köy öğretmeni Biddy, köyün demircisi Joe Gargery.



Gravity - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 intihar etmeye çalışmış ve ölümden kurtulmuş insanların toplandığı bir grubun hikayesi aslında,herkes kendi deneyimlerinden diğerine ders çıkarmaya çalışıyor ama anlayan varmı şimdilik meçhul.
Robert kısa bir süre önce eşini kaybetmiştir ve hayatının anlamsız olduğuna karar vererek arabasıyla uçurumdan aşağı atlamıştır,Lily hiç bir şey hissetmediğini ve hayatının anlamsız olduğunu düşünerek kendini zehirlemiştir,İntihara meyilli insanları rehabilite grubuna katılan bu iki yeni üye birbirlerinin sorumlusu olmuşlardır ve aralarında garip bir elektriklenme başgöstermiştir.
Lily hastanedeyken cennette biriyle tanıştığını düşünecek ve rastlantısal olarak rüyasındaki adamla tanışacaktır ama maalesef pek tekin biri değildir(ki kendisi de pek tekin değil ya!)Cristian Miller sahıslardan sorumlu dedektif'tir ve intihar ile ilgili soruşturmayı devam ettirmektedir. Dizinin sürpriz oyuncusu bir çok Filmde başrol oynamış "Ving Rhames" grubun yöneticisi Dogg McFee rolunde,ilk bölümün son sahnesinde gruba çok kötü bir sürpriz hazırlayarak beni derinden etkiledi.İnsanların neden intihara meyilli olabileceklerini göstermeleri ise Dram unsurunu oluşturuyor,



Graceland - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

White Collar dizisinin yaratıcısının elinden çıkma ve USA Network’te yayınlanan bir drama. Dizi genel konseptte aynı evde yaşayan bir grup gizli ajanın yaşadıklarıyla ilgili bir yapım ve gerçek yaşanmışlar üzerine kurulmuş.
Güney Kaliforniya’da denize nazır bir eve uyuşturucu nedeniyle zamanında el koyulmuş ve ev, bir grup ajanın yaşaması için uygun bir yer haline getirilmiş. FBI, Uyuşturucu ve Sınır Koruma’dan ajanlar burada normal bir yaşantıları varmış gibi yaşamakta ve gizli görevde bulunmaktalar. Bu ajanlardan Donnie, iş üstündeyken çıkan bir sorundan dolayı vuruluyor ve dizi, onun yerine yeni birinin gelmesi ile başlıyor.
Mike Warren akademiden yeni mezun olmuş bir FBI ajanı. Akademiyi 1. olarak bitirmiş bir ajan olarak Başkent’e atama beklerken kendini bu evde buluyor ve kısa sürede dış dünyanın beklediğinden daha farklı olduğunu anlıyor. Bu yeni dünyada herkesin bir sırrı var ve görevleri nedeniyle yalanlar yaşam biçimi olmuş durumda…
Dizinin adı Graceland, ajanların kaldığı eve verilen bir takma ad. Elvis Presley’in son yıllarında yaşadığı, öldüğü ve mezarının bulunduğu ev ve arazinin adının bu olmasından geliyor.


Gossip Girl - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Gossip Girl, Amerikan The CW televizyonunda yayınlanan bir drama gençlik dizisidir. Türkiye'de de Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalında yayınlanır. Dizi, Cecily von Ziegesar'ın aynı isimli Gossip Girl romanından televizyon dizisi olarak uyarlanmıştır. Dizinin yapımcılığını The O.C dizisinin de yapımcılığını yapan Josh Schwartz ve Stephanie Savage yapar.
Dizide New York, Manhattan'da yaşayan bir grup gencin öyküsü anlatılır. The O.C dizisiyle benzer yönleri olan Gossip Girl dizisinde zengin fakir, iyi kötü ilişkileri işlenir. Dizi ile aynı isme sahip, kendisini göremediğimiz Gossip Girl, bloguna yazdığı dedikodular ile hikayeyi şekillendirir. Gossip Girl'in seslendirmesini Kristen Bell yapmaktadır.
Gossip Girl, müzikleriyle öne çıkan bir dizidir. Ama diğer gençlik dizilerinde ki gibi Rock grupları yerine R&B grupları tercih edilmiştir.



Goodwin Games - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Babalarının ölümünden sonra eve dönen ve beklenmedik bir şekilde kendilerini bekleyen büyük bir servetle karşılaşan üç yetişkin kardeşin hikayesini anlatıyor. Ancak mirası alabilmek için yapmaları gereken bir şey vardır: babalarının son dileklerini yerine getirmek.
Parayı hak ettiğini düşünen bir Goodwin varsa, o da üç kardeşin en büyüğü olan HENRY’dir. Beklenilenden daha başarılı bir cerrah olan Henry kendisinden daha az başarılı kardeşlerinin önünde bir rol model olduğunu düşünmekte ve bunu her fırsatta onlara hatırlatmaktadır. Eve geri dönmek Henry’nin yaptığı seçimleri sorgulamasına neden olur, özellikle de ilk aşkı ve gerçek ruh eşi LUCINDA ile karşılaştıktan sonra.
Ortanca çocuk CHLOE çocukken bir matematik dahisidir ve bu Henry’nin onu kıskanmasına neden olmuştur. Ancak Chloe popüler bir kız olmak için uzun zaman önce okul kıyafetlerinden vazgeçmiştir. Şimdi ise, bir dizi gizli mesajla babası Chloe’ye sayılara duyduğu aşkı ve birlikte olması gereken kişiyi hatırlatmaya çalışır.
Üç kardeşin en küçüğü JIMMY mirasa en çok ihtiyacı olandır. Bir tefeciye borçlu, eski hükümlü bir gitarist olan Jimmy ailenin en başarısızı olabilir ama herkesten daha sevgi dolu ve daha iyi kalplidir. Kardeşleri gibi, Jimmy’i de eski evlerinde önemli biri beklemektedir: sekiz yaşındaki kızı. Mezardan çocuklarının iplerini elinde tutan baba BENJAMIN bir matematik profesörüdür. Çocuklarına çok iyi babalık yapamadığını düşündüğü için vicdan azabı duyan Benjamin arkasında avukatı APRIL’ın (Melissa Tang) idare ettiği birkaç zorlu görev bırakmıştır. Benjamin, bu görevler sayesinde çocuklarının özlerini yeniden keşfetmelerini ve kendisinin öğretemediği dersleri çıkarmalarını arzulamıştır. Potansiyel ödülleri ise 20 milyon dolardan fazladır: babalarının sahip olduğunu asla bilmedikleri bir servet ve babalarının olmalarını istediği insanlar olmaları için bir şans. Öyleyse GOODWIN oyunları başlasın!


Good Luck Charlie - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Good Luck Charlie bir Disney Channel orijinal dizisidir. Duncan ailesinin yeni doğan dördüncü çocuklarından sonra hayatlarındaki değişiklikleri konu alır.
Yeni bir kız bebeğin gelişiyle Duncan ailesinin yaşamı tepetaklak oluyor. Anne babaları genç kızları Teddy ve genç ağabeyi Paul James ‘PJ’ Duncan ve 10 yaşındaki erkek kardeşleri Gabe’den Charlotte’a, yani Charlie’ye bakmak için yardım istiyorlar. Anne baba Amy ve Bob çalıştıklarından işe büyük kardeşleri el atıyor. Bebek mamalarını, omuz bezlerini, bebek bakıcılığını, yani eğlenceli olan ve olmayan bebek işlerini öğreniyorlar. Teddy günlük serüvenlerini ve aksilikleri Charlie için bir video günlüğüne kaydediyor ve günü gelip ablası evden gidince buna başvurmayı umuyor. Charlie yeni erkek kardeşinin gelmesiyle abla olduğu duygusuna takılıyor. Kardeşi Toby Wan Kenobi Duncan yani Toby ile odukça iyi anlaşıyor.


Good Cop - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

BBC kanalında ekranlara gelecek olan Good Cop, Liverpool'lu genç bir polisin etrafında gelişecek. En yakın arkadaşının vahşice öldürülmesinden sonra, polisimizin hayatı tepe taklak olacak ve kendi inandığı ilkeleri sorgulamaya başlayacak.
''Bazı insanlar ölmeyi hak ediyor...'' Çıkış aşamasında Savage ismiyle lanse edilen, ancak sonrasında isim değişikliğine gidilen ve Good Cop ismini alan dizi, en iyi arkadaşı ve aynı zamanda meslektaşı Andy'nin cinayetine tanıklık eden ve bu olay sonrasında hayatı altüst olan, kariyeri ise karmaşa içine giren Liverpool'da görevli genç bir polis memuru John Paul Rocksavage üzerine odaklanıyor.
Genç polis memuru J.P. Rocksavage, yaşanan bu olayın ardından arkadaşının katillerinden intikam alma konusunda kararlı olup intikam arzusu her geçen gün artarken, inandığı her şeyi ve doğru ile yanlış arasındaki farkı da sorgulamaya başlar.
Good Cop'ın iyi polisi olarak,  Warren Brown'ı görüyoruz İlk sezonu 4 bölüm olarak planlanan Good Cop'ın yayın tarihi daha belli değil.


Good Christian Bitches - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

ABC’nin sezon arasında yayına soktuğu yeni dizisi Good Christian Bitches (GCB)’nin ilk dört bölümü yayınlandı.
Dizinin ana karakteri Amanda (Leslie Bibb) eşinin ölümüyle birlikte aldatılan ve dolandırılan bir kadın olarak annesinin evine geri döndü. Lisede hayatlarını zindana çevirdiği kızlar büyümüş kasabanın nüfusları kadınları halini almışlardı. Ve tabii ondan hala nefret ediyorlardı. Kocalarıyla birlikte herkesin gıptayla baktığı bu kadınlar aynı zamanda parmakla gösterilen bir gücü de arkalarına almışlardı. 



Golden Boy - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Polis memuru Walter William Clark’ın, memurluktan dedektifliğe, oradan da komiserliğe doğru ilerleyen kariyer basamaklarını hızlıca çıkışını konu alan dizi, bir başarı hikayesi
Dizide, kısa sürede polis memurluğundan polis teşkilatının başına başarıyla yükselen kahramanımızın 26-34 yaşları arasındaki bu kariyerinin ilerleyişine tanık olacağız.


Go On - Yabanci Dizi Online izle


                                                                 Dizinin Konusu

 Eşini kaybetmiş başarılı bir radyo spikeri olan Ryan King’i merkeze alan bir pilot bölümle başlangıç yapılıyor. Ancak ilerleyen bölümlerde diğer karakterlere de derinlik katılarak hem konu zenginleştiriliyor hem de kaliteli oyunculuklar izleme fırsatı buluyoruz. Eşinin ölümünden sonra teselliyi işinde bulmak isteyen Ryan, iş arkadaşları tarafından duygusal açıdan “düzelemediği” gerekçesiyle grup terapisine gönderiliyor. Bu noktada klasik inkâr ve zeki adamın bu işten yırtmak istemesi temalı sahneler izliyoruz. Ancak böylesi klasik bir konunun ele alınış biçimi o kadar keyifli ve sıra dışı ki izlerken hem üzülüp hem gülmemek mümkün değil. Zeki adamımız bir şekilde durumu kabullenip en az kendisi kadar “sorunlu” insanlarla kaynaşırken, hepsinin hayatlarına bir şekilde devam etme çabasını kah üzülerek kah gülerek izleme fırsatı buluyoruz.



Girls - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Girls dizisi komedi ve dram türünde olan son derece ilgi çekici bir dizidir. Söz konusu dizinin hem yaratıcısı hem de oyuncusu olan Lena Dunham dizinin popüler olmasını sağlamıştır. Lena Dunham söz konusu dizide Hannah Horvath rolünü oynamaktadır. Allison Williams da Marnie Michaels karakterini canlandırmaktadır.
 Girls dizisinde hem genç olan hem de hayatlarını düzene sokmak konusunda bazı girişimlerde bulunmak isteyen kızların yaşadıkları konu edilmektedir. 20’li yaşlarda olan ve New York’ta yaşayan kahramanlarımızın başından geçen olaylar bazen sizi eğlendirecek bazen de duygusallaşmanızı sağlayacak.
Girls dizisinin başrol oyuncusu Hannah üniversiteden sonra hayatını düzene sokmaya çalışmaktadır. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Pek çok ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. Aslında daha öncesinden ekonomik sorunları olmayan Hannah anne ve babası ona desteklerini kesmek zorunda olduklarını söyledikten sonra zor durumda kalacaktır. Daha önceden New York’ta arkadaşı Marnie (Allison Willams) ile yaşarken ailesinin desteği kesildikten sonra ne yapması gerektiğine karar vermek durumunda kalacaktır. Olaylar bundan sonra değişecek ve farklı olaylar yaşanmaya başlayacaktır.


Ghost Whisperer - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Ghost Whisperer, Amerikan CBS ve Türkiye'de Cnbc-e kanalları tarafından yayınlanan bir fantastik, drama dizisidir. Dizi, ünlü medyum James Van Praagh'ın çalışmalarından esinlenerek yaratılmıştır.
Ghost Whisperer, dünyada tamamlayamadıkları işleri olduğu için boyutumuzu terk edememiş ruhları görüp onlarla iletişim kurma yeteneğine sahip olan Melinda Gordon’ın başından geçenleri anlatan bir CNBC-e dizisidir. Melinda babaannesi sayesinde çok küçük bir yaşta yeteneğini keşfetmiş ve babaannesinin dünyevi ruhlara yardım etme özelliğini almıştır.Bu ruhlar genellikle dünyada yarım bıraktığı bir işi olan ve öldüğünün farkına varamayacak kadar erken ölmüş ruhlardır. Çoğu zararsızdır ve Melinda’dan yardım isteyenler genellikle aileleri için yardım ister. Melinda’nın gizli gücünü yakın arkadaşı ve iş ortağı ile eşi ve ruhların aileleri dışında kimse bilmemektedir. Melinda rolünü Jennifer Lowe Hewitt oynamaktadır. Melinda, Jim Clancy adlı bir sağlık görevlisiyle evlenir ve en iyi arkadaşı Andrea Moreno ile “Same As It Never Was” (Hiçbir zaman olmadığının aynısı) adlı bir antika dükkânı açar. Fakat yeni taşındığı bu şehirde de onu bekleyen bir çok “dünyevî ruh” vardır… Fakat Andrea bir trafik kazasında hayatını kaybedince herşey değişir. Delia Melinda ile çalışmaya başlar artık hiçbirşey aynı değidir.
Dizi, bir çok kez Emmy'e aday olmuştur. Jennifer Love Hewitt, "Bilimkurgu, Fantastik, Korku dizisi oskarlarında" en iyi bayan oyuncu ödülünü kazanmıştır.


Game of Thrones - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Game of Thrones, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO kanalında yayınlanmaya başlayan bir tarihi macera dizidir. Aynı isimli romandan televizyon ekranlarına aktarılmıştır. Türkiye'de de Cnbce kanalında yayınlanan dizinin Türkiye'de ki ismi ise Taht Oyunları'dır.
Dizi, yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür boyu sürdüğü lanetli topraklarda geçmektedir. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar’ın kalesi Kışbarı’nın kuzeyinde, Yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht’ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard’ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar’ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtalarında ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir.
Dizi oyuncularından Peter Dinklage 2012 yılında en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Golden Globe ödülünü almaya hak kazanmıştır.




Game Change - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

John Heilemann ve Mark Halperin ortak kaleme aldıkları 'Behind the scenes of the American elections. " (Amerikan seçimlerinin perde arkası) adlı kitaptan uyarlanan televizyon filmi 2008 eylülünde gerçekleştirilen Amerikan başkanlık seçimlerinde Barack Obama ve John McCain arasındaki çekişmeye Alaska valisi Sarah Palin'in dahil olma sürecine odaklanıyor..




Futurama - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Futurama, 1999-2003 yılları arasında Fox televizyonun da yayınlanmış bir animasyon, bilimkurgu, komedi serisidir. Yapımcılığını, The Simpsons'tan tanıdığımız Matt Groening yapmış, David X. Cohen tarafından geliştirilmiştir. Animasyonun çizimleri The Simpsons ile benzer yönler taşımaktadır.
Emmy ödüllü Futurama, milenyuma (2000 yılı) girerken başlar. New York'lu Pizza dağıtıcısı Fry, pizza servisi için gittiği bir laboratuvar da yanlışlıkla kendini bir dondurucuya hapseder ve tam 3000 yılına girerken uyanır.
Büyük büyük büyük büyük... kuzeni Profesör Farnsworth ile tanışan Fry, kuzeninin işlettiği "Planet Express" adlı kargo şirketinde çalışmaya başlar ve yeni arkadaşlar edinir. Tek gözlü mutant kız Leela, alkolik robot Bender vs...
Her bölümü Fransworth'un "Good News Everyone" nidasıyla başlayan Futurama, hikaye sırasında bir çok olaya da gönderme yapar.


The Following - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Following, Amerikan FOX televizyonunda yayınlanan bir drama gerilim dizisidir.
Çok ünlü bir seri katil olan Joe Carrol, hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçebileceği bir ağ kurar. FBI, eski ajan Ryan Hardy’yi davaya danışmanlık yapması için göreve çağırır.
9 yıl önce Carrol’u yakalayan, onun içini dışını bilen Ajan Hardy, artık dokuz yıl önceki çevikliğine sahip değildir. Hardy’nin davası onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralamıştır.
Bir ekiple beraber çalışmak zorunda kalan Hardy, uzun süre önce mesleği bırakması sebebiyle ekip tarafından çok saygı görmez. Ancak katil Carrol’ın kurduğu ağı ortaya çıkardıktan sonra, ekibe kendini kanıtlayan Hardy, Carrol’ın kaçışının gayet planlı olduğu gerçeği ile yüzleşir. Artık tek bir kişinin değil, adeta bir katiller ordusunun peşindedir. Ne yapıp edip, Carrol’ı tekrar deliğe tıkması gerek Hardy, bir yandan da onunla ilgili bir kitap yazmayı hayal eder.


Frasier - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Fosters, Amerikan ABC Family televizyonunda yayınlanan bir drama dizisidir. Türkiye'de de Dizimax Entertainment kanalında yayınlanmaktadır.
Dizi, lezbiyen bir çiftin reisliğini yaptığı Foster ailesinin hayatını anlatıyor. Foster'lar oldukça ilginç bir aile. Ailenin reisleri olan Lena ve Stef lezbiyenler. Lena okul müdürlüğü yaparken Stef ise bir polis memurudur. Ayrıca Stef'in önceki evliliğinden bir biyolojik oğlu Brandon, bir de ikiz evlatlıkları Jesus ve Mariana vardır. Üç çocuk yetmezmiş gibi Lena ve Stef ayrıca iki yardıma muhtaç ve problemli çocuklar olan Callie ve Jude'u evlat edinmişlerdir.
Kısacası bu ailenin iki annesi var, hem öz hem de üvey evlatlar barındırıyor, hem de aile üyeleri farklı ırklardan.



The Fosters - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Fosters, Amerikan ABC Family televizyonunda yayınlanan bir drama dizisidir. Türkiye'de de Dizimax Entertainment kanalında yayınlanmaktadır.
Dizi, lezbiyen bir çiftin reisliğini yaptığı Foster ailesinin hayatını anlatıyor. Foster'lar oldukça ilginç bir aile. Ailenin reisleri olan Lena ve Stef lezbiyenler. Lena okul müdürlüğü yaparken Stef ise bir polis memurudur. Ayrıca Stef'in önceki evliliğinden bir biyolojik oğlu Brandon, bir de ikiz evlatlıkları Jesus ve Mariana vardır. Üç çocuk yetmezmiş gibi Lena ve Stef ayrıca iki yardıma muhtaç ve problemli çocuklar olan Callie ve Jude'u evlat edinmişlerdir.
Kısacası bu ailenin iki annesi var, hem öz hem de üvey evlatlar barındırıyor, hem de aile üyeleri farklı ırklardan.



Flight of the Conchords - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Flight of the Conchords, Amerika HBO televizyonun da yayınlanan bolca müzik unsuru içeren bir komedi sitcom dizisidir. Sadece güldüren değil, aynı zamanda düşündüren bir dizidir.
Dizi, Yeni Zelandalı bir folk müzik grubunun Amerika'ya gelerek burada meşhur olma çabalarını anlatıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan dizinin baş karakterlerini grup elemanları olan Jemaine ve Bret oluşturuyor. Grubu bir arada tutan ve gerekli ayarlamaları yapan Murray ise grubun menajeri. Dizinin diğer iki ana karateri ise grubun büyük bir fanı olan Mel ve Jamaine ile Bret'in yakın arkadaşı Dave.



Flashpoint - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Flashpoint, Amerika CBS ve Kanada CTV kanallarında yayınlanan bir Kanada yapımı polisiye drama dizisidir.
Dizi, Kanada Toronto'da görev yapan SRU (Strategic Response Unit) adlı özel polis birimine odaklanıyor. SRU polis biriminin başlıca amaçları polisin başa çıkamadığı olaylara el atmaktır. Rehine kurtarma ve bomba imha konularında uzmandırlar, yaşamlarını başka yaşamları kurtarmak uğruna feda etmeye hazırdırlar.



Five Days to Midnight -Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Freaks and Geeks, 1999-2000 yıllarında NBC televizyonunda yayınlanmış bir komedi, drama dizisidir.
Freaks and Geeks dizisi 1980’lerde geçen bir dizidir. Söz konusu dizide ergen olan bir grup gencin başından geçenler anlatılmaktadır. Gençlerin ergenlik problemlerinin ele alındığı dizide aynı zamanda uyuşturucu ve alkol problemleri de ele alınmaktadır. Söz konusu dizide lisede yaşayan öğrencilerin yaşadıkları ele alınmaktadır. Söz konusu dizide karakterlerin iki gruba ayrıldığı görülüyor. Birinci gruptakiler Freaks diye nitelendirilirken ikinci gruptakiler ise Geeks olarak nitelendirilmektedir. Kendilerine eziklermiş gibi davranılan ergenlerin karizmatik görünme çabalarının yanında popüler olmak için yaptıkları anlatılıyor. Aynı zamanda hem komik hem de gerçekçi bir dille anlatılan olaylar pek çok dizi izleyicisinin ilgisini çekecek şekilde kurgulanmaktadır..
Freaks and Geeks, liseli gençler arasında ki tipik sorunları komik bir dille konu alıyor.


Freaks and Geeks - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Freaks and Geeks, 1999-2000 yıllarında NBC televizyonunda yayınlanmış bir komedi, drama dizisidir.
Freaks and Geeks dizisi 1980’lerde geçen bir dizidir. Söz konusu dizide ergen olan bir grup gencin başından geçenler anlatılmaktadır. Gençlerin ergenlik problemlerinin ele alındığı dizide aynı zamanda uyuşturucu ve alkol problemleri de ele alınmaktadır. Söz konusu dizide lisede yaşayan öğrencilerin yaşadıkları ele alınmaktadır. Söz konusu dizide karakterlerin iki gruba ayrıldığı görülüyor. Birinci gruptakiler Freaks diye nitelendirilirken ikinci gruptakiler ise Geeks olarak nitelendirilmektedir. Kendilerine eziklermiş gibi davranılan ergenlerin karizmatik görünme çabalarının yanında popüler olmak için yaptıkları anlatılıyor. Aynı zamanda hem komik hem de gerçekçi bir dille anlatılan olaylar pek çok dizi izleyicisinin ilgisini çekecek şekilde kurgulanmaktadır..
Freaks and Geeks, liseli gençler arasında ki tipik sorunları komik bir dille konu alıyor.


Fringe - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Fringe, yapımcılığını J.J. Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci'nin yaptığı Fox televizyonun da yayınlanan bir bilim kurgu dizisidir. Yapımcılardan J.J. Abrams aynı zamanda Lost dizisinin de yapımcılığını yapmaktadır. Dizi seti Boston, Massachusetts'tedir.
Oyunculara göz atıcak olursak hikaye genel olarak FBI Ajanı Olivia Dunham, zeka küpü ancak kafadan biraz çatlak Dr. Walter Bishop ve asi ama zeki oğlu Peter Bishop arasında geçiyor.
Fringe dizisi daha çok bilimkurgu üzerine yoğunlaşmış ama The X Files'ıda andırıyor diyebiliriz. Dizide her bölüm ayrı bir hikaye olarak işleniyor ama arka planda gerçekten çok ilginç bir ana hikaye barındırıyor. Ana hikaye, insanlara yasadışı ve gizli deneyler uygulayan bir yapı ve bu olayları çözmeye çalışan FBI ekibi arasında geçiyor.



Friends - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Friends, 1994 - 2004 yılları arasında yayınlanmış ve toplam 10 sezon sürmüş bir komedi dizisidir. Amerika'da NBC televizyonunda ve Türkiye'de de Sıkı Dostlar adı altında Show Tv, Cine5, Atv ve son olarak Digiturk ekranlarında yayınlanmıştır.
Dizinin hikayesi, New York'ta yaşayan 20'li yaşlarda üçü kadın, üçü erkek olan altı kişilik yakın arkadaş gurubunun yaşamları etrafında geçmektedir. Dizinin başrolünü bu altı karakter oluşturur. Dizide ki bu 6 karakterden hiçbiri diğer bir karakterden ön plana çıkmamıştır.
Friends, yayınlandığı 10 sezon boyunca yüzlerce ödüle aday olmuş, bir çoğunu kazanmıştır. 6 "Primetime Emmy Awards", 1 "Outstanding Comedy Series" , 1 "American Comedy Award" , 1 "Golden Globe Award" , 3 "Logie Award" , 6 "People's Choice Award" kazandığı ödüllerden bir kısmıdır.
Friends, Amerikan tarihinde en çok izlenen komedi dizisi olmuştur. 100'den fazla ülkede yayınlanmış, final bölümünü 51,1 milyon kişi izleyerek ayrı bir rekora daha imza atmıştır.
Dizide ki karakterlerden Joey Tribbiani, Friends sona erdikten sonra aynı karakteri devam ettirdiği "Joey" adlı diziye başlamıştır.


Friday Night Lights - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Friday Night Lights, Amerika NBC televizyonun da yayınlanan bir spor drama dizisidir. Türkiye'de de TNT Türkiye kanalında yayınlanmaktadır.
2006 yılında televizyon dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Friday Night Lights, aslında 90'lı yılların aynı isimli romanından 2004 yılında beyazperdeye uyarlanmış, 2006 yılında da yine aynı yapımcı tarafından televizyon dizisi olarak uyarlanmıştır.
Teksas’ın Dillon adlı taşra kasabasında eyalet futbol şampiyonası her şeyden daha önemli. Kaybedilecek şeyler çok büyük, ödül tatlı, üzerlerindeki baskı ise dayanılmaz.
Başrollerde takım koçu Eric Taylor’ı oynayan Kyle Chandler ve aynı okulda önce rehber öğretmen daha sonra müdür olarak görev yapan Tami Taylor’ı oynayan Connie Britton karşımıza çıkıyor. İkili birbirini çok seven ve aile içi sorunlarla özverili bir şekilde baş edebilen karı koca rollerini gayet başarılı bir şekilde kotarıyor. Kızları Julie Taylor (Aimee Teegarden) da genç güzel ama zaman zaman sorun çıkarabilen bir kız. Daha sonra babasının takımında oynayan Matt Saracen’la ( Zach Gilford ) gelgitli bir aşk yaşıyor. Dizi ilk sezon Taylor ailesinin yeni taşındığı Texas kasabasına alışması, Eric Taylor’ın devraldığı takımı düzene sokmasıyla ve bütün olayların açılmasına sebep olan takımın yıldız oyucusu Jason’ın ( Scott Porter ) maç sırasında sakatlanmasıyla başlıyor. Daha sonraki sezonlarda Jason’ın tekerlekli sandalyede hayatına devam etmesi kız arkadaşı Lyla Garrity ( Minka Kelly ), en yakın arkadaşı Tim Riggins’le ( Taylor Kitsch ) bir çok karmaşanın yaşanmasına sebep oluyor. Lyla Garrity takımın ponpon kızlarından, babası Buddy Garrity ( Brad Leland ) de takımın hem büyük bir taraftarı hem de finansal olarak destek sağlayanlara aracılık yapan bir kişi. Takımdaki öne çıkan oyunculardan biri de Smash ( Gaius Charles ), siyahi bir oyuncu, oldukça dikbaşlı. Amerikan dizilerindeki olmazsa olmaz siyahi bir gencin sorunlarını da Smash üzerinden izliyoruz.
Friday Night Lights dizisi çekim teknikleri ve dizi müzikleriylede büyük başarı sağlamış. Sabit değilde hareketli çekim tekniği sayesinde dizinin gerçekçiliği arttırılmış, sahnelerde kullanılan müzikler ise özenle ve çok iyi seçilmiştir.
Dizi, yayınlanmaya başladığı sene olan 2006 yılında Amerikan Film Enstitüsü tarafından en iyi 10 televizyon programı arasında gösterilmiştir. 2007 yılında da 3 Emmy Ödülü kazanmıştır. Yine aynı sene Amerikan Sinema Editörler'i tarafından en iyi televizyon dizisi olarak gösterilmiştir.


Firefly - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Firefly, 2002 yılında 12 bölüm yayınlanmış bir bilimkurgu, drama dizisidir. Uzun soluklu bir yapım olabilecek iken Fox kanalı tarafından bitirilmiştir. Buna rağmen yüksek bir fan kitlesine sahiptir.Firefly, bilimkurgu türünü western ile harmanlamış bir dizidir. Konusuna gelirsek, 2500′lü yıllarda Dünya nüfusunun iyice artması ve kaynakların tükenmesi sonucu insanların başka gezegenlere göçmesi başlıyor. Merkez gezegenlere yerleşenler medeniyeti devam etttiriyor ve Alliance (Abd & Çin ortak birliği) kuruyor. Diğerleri ise çevre gezegenlere ve aylara yerleşerek bağımsızlıklarını ilan ediyor. Alliance bu bağımsızları kendine katmak için savaş başlatıyor. Dizinin pilot bölümü olan Serenity bölümü, bu savaşla devam ediyor.
Savaş sonrası Mal (Kaptan Malcolm Reynolds), diziyede adını veren Firefly model bir uzay gemisi kaçırıp kaçakçılık işine giriyor.    



Fawlty Towers - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Değerlendirmekte olduğumuz bu dizi BBC ve BBC2 televizyon kanallarında yayınlanan bir İngiliz sit com dizisidir. Toplamda 2 sezondan oluşan film ilk sezonun 6 ikinci sezonu 6 bölüm olmak üzere toplamda 12 bölüme sahiptir.
    Fawlty Towers adlı komedi dizisi değerli komedi tutkunu televizyon izleyicileri tarafından ilgi ile karşılanmış bulunuyor. Çok eski bir mazisi bulunan dizi 1978 yılında yapılan ilk dizinin devamı niteliğinde dizi hayatını sürdürüyor. Birçok televizyon dizisine nazaran farklılıklar gösteren ve daha 2. Sezonunda izleyicilerini ekranları başına kilitleyerek bir efsane olma yolunda basamakları hızla alan Fawlty Towers adlı İngiliz televizyon dizisi, müthiş oyuncu kadrosu ve bu oyuncuların muhteşem özveri ile gösterdikleri performans ile giderek yükselmektedir.



Fresh Meat - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Yurt’ta yer bulamadığı için aynı evde yaşamak zorunda kalan 6 yeni ve kaldıkları evin müdavimi 1 eski öğrencinin paylaştığı büyük bir ev düşünün. İngilizlerin son yıllarda özellikle gençlik dizileri konusunda iddialı yapımlara imza attığını söylemek yanlış olmaz bu dizi de, diğerleri kadar sert olmasa da özellikle evlerinden uzak aileleri olmadan ilk yaşam tecrübelerini kazanmaya çalışan gençlerin hikayesi. Ürkek taşralılar ve çılgın şehirliler aynı gemide yol alıyor.


Flash Forward - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Size, geleceğinizden bir kesit gösterilseydi ve gördükleriniz hoşunuza gitmeseydi... Gördüklerinizin gerçeğe dönüşmemesi için ne kadar çabalar, neleri feda ederdiniz? Anlaşılmayan bir sarsıntı aynı anda tüm dünya nüfusunun şuurunu 137 saniyeliğine kaybetmesine yol açar ve bu esnada herkes geleceğinden bir kesit görür. Sonrasında ise tüm dünya kendini bir kaosun ortasında bulur. Los Angeles FBI ajanı Mark Benford, gelecekteki kesitinde gördüklerinden yola çıkarak 29 Nisan 2010'un parçalarını bir araya getirmeye çalışır fakat olayların sebebini anlamak ve olacakları engellemek ile ilgili çaresizdir; yaşanacaklar onu mutlu edecek türden değildir. Gelecekte, Mark'ın çok sevdiği eşi onu hastalarından birinin babası için terk eder. Mark kendini yine içkiye verir, partneri cinayete kurban gider ve ajanlar Mark'ın peşine düşer. Çok geçmeden herkes birbirine ne gördüğünü sormaya başlar. Bu sırada Mark ve ekibi bu garip olayın sebebini araştırır ve tekrar olup olmayacağını merak ederler. Ellerinde bel bağlayabilecekleri tek şey ise insanların gelecekte gördüklerinden oluşan dev bir mozaiktir...


Family Tree - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

İşini ve kız arkadaşını kaybettikten sonra Tom'a daha önce hiç görüşmediği teyzesinden gizemli bir kutu miras kalır.Bu mirastan sonra hayatı değişir ve ailesinin soyunu araştırmaya karar verir.



Family Tools - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Kötü şansın yakasını bırakmadığı Jack ana kahramanımız. Kendisi, orduya katılmaktan papaz okulunda okumaya kadar birçok baltaya sap olmaya çalışmış ama başarısız olmuş biri. Sonunda baba ocağına döndüğünde, bir nalbur dükkanı olan babasının kalp rahatsızlığı yüzünden işi devralıyor. Ama babası elbette zebellak gibi tepesindeyken, bu şanssız ve sakar kahramanın başı beladan kurtulmayacak gibi görünüyor.





Family Guy - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Family Guy, Amerika FOX kanalında yayınlanan Bir komedi çizgi dizisidir. Türkiye'de Cncbe kanalında yayınlanır.
Family Guy Çizgi dizisi, Quahog kasabasında Yaşayan Griffin ailesini Konu ALIR. Aile reisi Peter Griffin alkolik, obur, saf Bir babadır bencil ettik. Eşi Lois imkb Aileden gelmektedir kültürlü Bir ettik Zengin. Chris, ailenin Büyük oğludur, oburluk saflıkta babasına çekmiştir ettik. Stewie imkb ailenin Küçük oğludur. Henüz bebek olmasına ragmen Bir yetişkin Gibi davranır, En Büyük amacı annesini öldürüp Dünyayi ele geçirmektir. Meg, ailenin dışlanmış Ergen kızıdır. Brian ailenin en entellektüel üyesidir, Ayni zamanda EVCIL Bir köpektir.
Family Guy, çoğunlukla kesit denilen teknikle yayınlanır. Yani konunun ilerleyişi sırasında continuous Araya değişik hikayeler, parodiler serpiştirilmiştir. Gibi animasyonlardan Ayıran En Büyük ÖZELLİĞİ budur Simpsons diziyi.
Family Guy, Emmy ödüllerine 8 kez ADAY olmuş, 3'ünü kazanmıştır. Bunlardan Biri Stewie Griffin seslendirmesiyle Dizinin yapımcısı income Seth MacFarlane'e Aittir.